Over Alix

Ik vertel jouw verhaal.

Iedereen heeft een verhaal. Bij Le Mediamix d’Alix kan je terecht om die verhalen te vertellen in de vorm van foto’s, video’s en copywriting. Wil je uitzonderlijke foto’s voor de mooiste dag van je leven of wil je je bedrijfsboodschap op een unieke manier promoten in teksten en video’s? Het kan hier allemaal.

Ontdek je graag meer? Neem contact op en ik bespreek graag samen met jou wat de mogelijkheden zijn.

Fun fact

Het is voor velen een grote stap uit de comfortzone om voor de lens te kruipen. Je zou het waarschijnlijk niet denken, maar hoewel ik fotograaf en videograaf ben, vind ik het zelf ook ontzettend moeilijk. "Ik sta nooit mooi op de foto", denk ik weleens bij mezelf. Tot ik besef dat het vooral te maken heeft met wie tegenover mij staat.

 

Vind je een goede fotograaf, dan kan hij of zij je wél doen stralen voor de lens. Je op je gemak brengen, je spontaan doen lachen en je plezier doen maken. Uit een fotosessie hoor je zelfvertrouwen te putten. Als ik dan eindelijk een geslaagde foto van mezelf zie, krijg ik een ongelofelijke boost. Die boost wil ik zo veel mogelijk mensen bezorgen, want ook jij verdient dat.

©2020 door MediamixAlix. Met trots gemaakt met Wix.com